Op de finish- en startboog is het al goed te zien: WOEST Sport ondersteunt wielerclub De Stofwolk en is hoofdsponsor. In ieder geval de komende 5 jaar.

De komende 5 jaar gaan we dus flink samenwerken met deze mooie club in Eibergen. Op hun accomodatie (de wieler- en skeelerbaan en het prachtige mtb-parcours) gaan we bijvoorbeeld testevenementen houden. De datum van het eerste evenement waarbij iedereen fietsen kan testen, wordt binnenkort al bekend gemaakt.

Deze samenwerking komt niet helemaal onverwachts. Een aantal van onze medewerkers is fanatiek lid van RTC de Stofwolk en daardoor was de link snel gelegd.

Voorzitter van de club Hugo Hagemeijer deelt alvast nog een primeur:  “Een vormgever heeft een ontzettend mooi en modern tenue voor ons gemaakt. Waarbij we wat betreft looks totaal zijn afgeweken van wat je bij wielerkleding traditioneel vaak ziet. En ook opvallend: heren en dames hebben hun eigen kleding. Die niet alleen wat pasvorm betreft afwijkt, maar ook qua kleur.”

Leden van de Stofwolk zijn ook automatisch lid van Woest Sport. Woest-leden krijgen allerlei voordelen zoals korting op onze producten.

We krijgen al veel aanvragen van sporters of organisaties om te ondersteunen of te sponsoren. We kiezen onze samenwerkingen uiteraard zorgvoldig uit en we richten ons voorlopig eerst op de opstart van onze winkel.

­