Winkelmand is leeg

Vanaf 7 juli starten we met onze eerste Strava challenge!
De opdracht is simpel: fiets, ren of zwem een bepaalde minimale afstand tussen 7 juni en 4 juli 2021 (week 23 t/m week 27) en verdien daarmee € 20 shoptegoed bij Woest Sport.


Dat je deze afstand hebt afgelegd, moet je aantonen via onze Strava club. Wordt daar dus snel lid van als je dat niet al bent.
Maar dit is nog niet alles. Onder alle deelnemers die deze Challenge hebben gehaald, verloten we 3 mooie prijzen:

  • een paar fietsschoenen uit onze collectie naar keuze
  • een paar hardloopschoenen uit onze collectie naar keuze
  • een badpak of zwembroek uit onze collectie naar keuze

Reden genoeg dus om lid te worden van onze Stravaclub en deze uitdaging aan te gaan : https://www.strava.com/clubs/woest-sport

De opdrachten:
Fiets tussen 7 juni en 4 juli een totaal van 546 km.
Dit is het aantal kilometers van de langste touretappe van 2021 (248 km) + de afstand van de klassieker Milaan-San Remo (298 km). Dus je mag hiervoor de kilometers van je fietstrainingen binnen deze periode bij elkaar optellen.

en/of

Loop binnen deze periode de afstand van een marathon: 42,2 kilometer! Hiervoor mag je dus de kilometers van je looptrainingen binnen deze periode bij elkaar optellen.

en/of

Zwem in deze periode 10 kilometer! Ook hiervoor geldt: je mag hiervoor de kilometers van je zwemtrainingen binnen deze periode bij elkaar optellen.

De kleine lettertjes:

  • Zodra je 1 van deze opdrachten hebt gehaald (vanaf 7 juni) kan je naar onze winkel komen om het shoptegoed van € 20 te verzilveren. We controleren dan even of je de afstand gehaald hebt.
  • Voor het hardlopen en fietsen tellen "handmatige uploads" niet. Je activiteit moet dus geregistreerd zijn met een device (telefoon, gps-horloge, fietscomputer etc.)
  • Je mag natuurlijk aan alle 3 de opdrachten voldoen, maar dit shoptegoed krijg je 1 keer en moet je uiterlijk 17 juli 2021 komen verzilveren. Het tegoed is niet inwisselbaar voor geld.
  • Op het moment dat je die € 20 komt besteden, kan je een kaartje met jouw naam in prijzenbak doen. Iedereen die de fietschallenge heeft behaald, komt in de bak om de fietsschoenen te verloten. De deelnemers aan de loopchallenge voor de hardloopschoenen en de zwemmers uiteraard voor de zwemkleding. Bij de verloting kan je dus wel meedingen naar meerdere prijzen.
  • In week 28 vindt de verloting plaats.

Strava Club

­