Winkelmand is leeg

Geen Black Friday of Cyber Monday bij ons. We doen het hele jaar ons best voor de beste prijzen en service.

Maar ... tijdens deze wereldwijde koopjesweek gaan we ons inzetten voor het goede doel Beat the Beast. Dit doen we door €1,- te schenken voor elk product dat bij ons wordt gekocht. Nu horen we je al denken: 'Dat kan er best vanaf als je een fiets koopt'. Bedenk dan dat het om een ludieke vorm gaat en dat er bovendien veel meer sportrepen, gelletjes, binnenbandjes etc. verkocht worden.

Beat de Beast zet zich in tegen clusterhoofdpijn. Dit doen zij door hiervoor aandacht te vragen en geld binnen te halen voor onderzoek.
Clusterhoofdpijn is een neurologische aandoening die zich uit in extreme pijn aan één kant van het hoofd. De pijn kent vrijwel geen gradaties en is nagenoeg onhoudbaar. Als je hier meer over wil lezen en als je precies wil weten wat Stichting Beat the Beast doet, check dan vooral even hun website: www.beatthebeast.nl.

Naast deze stichting is er ook Team Beat the Beast (www.teambeatthebeast.com ). Zij willen positief en sportief aandacht vragen voor onderzoek naar clusterhoofdpijn.

btb logo header text

 

 

­