Hoogtetraining

Bij Woest Sport kan je trainen in een hoogtekamer. Een hoogtekamer is een afgesloten ruimte waar een deel van de zuurstof uitgefilterd wordt. Zo kan je nabootsen dat je op een bepaalde hoogte aan het trainen bent. "Train high / live low" geeft op elk niveau een grote verbetering. Deskundige begeleiding is hierbij essentieel. Daarin onderscheiden wij ons. Je wordt begeleid via wetenschappelijke benaderingen en alles afgestemd op jouw situatie. De eerste kennismaking met onze hoogtekamer gaat via een trainingsblok van 5 dagen waarin we jou meenemen in de wondere wereld van hoogtetraining.

 

Ontdek meer

Zwemmen

In onze endless pool kan je onder meer je wetsuits testen. Alleen passen is niet voldoende om tot een goede keuze te komen. Daarom kan je bij ons je wetsuit proberen in een zwembad. Je krijgt deskundig advies en we kijken met je mee met welk wetsuit het beste bij jou past.

Ook wordt het zwembad gebruikt voor zweminstructies. Maak een afspraak als je via een privétraining door een ervaren zwemtrainer je zwemtechniek wilt verbeteren.

Afspraak maken
Endless pool

Bike fitting

Een fietsmeting is interessant voor fietsers van elk niveau. Want iedereen wil een fijne fietservaring waarbij jouw lijf optimaal wordt gebruikt. Wij werken met het zeer uitgebreide systeem van Retül. Onze medewerkers zijn opgeleid om de optimale fietspositie voor jou te realiseren.   

Retül Bike Fit maakt het fietsen leuker door je efficiënter te maken, door de kans op blessures te verkleinen en het comfort op de fiets te vergroten. Met dit systeem kunnen we ook bepalen wat voor jou de beste maat fiets is en welke afstelling het beste bij jou past.

Loopanalyse

Op de 2e verdieping van Woest Sport liggen 3 hardloopbanen die we onder meer gebruiken voor een analyse van jouw loopbeweging. Via camerabeelden laten we je zien welke hardloopschoen het beste bij jou past. Om blessures te voorkomen en om jou zo plezierig mogelijk te laten hardlopen is de juiste hardloopschoen erg belangrijk.

Met het grote aantal merken hardloopschoenen van Woest, in combinatie met de jarenlange ervaring van onze medewerkers, vinden we altijd de juiste schoen voor jou.

Je bent altijd welkom, een afspraak is niet nodig. Als je het toch prettig vindt om een afspraak te maken, dan is dat altijd mogelijk.

Afspraak maken
Bike fitting
­