Cart empty

Geboren in de uitlopers van de Canadese Rockies, heeft 4IIII diepe wortels in het creëren van baanbrekende sporttechnologie.

Heb je nog nooit van 4iiii gehoord? We kunnen je garanderen dat je technologie hebt gebruikt die is uitgevonden door de medeoprichters. Het gaat allemaal terug tot het jaar 1999, toen een klein Canadees bedrijf genaamd Dynastream op het punt stond een grote impact te maken in de sporttechnologie-industrie. De uitgevonden technologie was een klein ding dat bekend staat als ANT+. Dynastream werkte samen met merken als Nike en hielp bij het ontwikkelen van een snelheids- en afstandsmeter samen met de Nike foot pod. ANT+ werd al snel het standaard communicatieprotocol voor draadloze fitnesstoestellen en Dynastream werd in 2006 verkocht aan Garmin.

4iiii is opgericht met als enig doel het creëren van betaalbare, toonaangevende sporttechnologie voor de massa. 4IIII vindt dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te trainen en te racen met dezelfde uitrusting als de profs.

''

­