Cart empty

Woest Gravel Test Event

06 Oktober 2023

*Evenement heeft reeds plaatsgevonden. Foto's van het evenement in dit album te vinden.*

Gravelen is een snel groeiende tak in de fietssport. Daarom bieden we jou op vrijdag 6 oktober de mogelijkheid om verschillende merken en modellen gravelbikes uitgebreid te testen. Op die manier voel en ervaar je de verschillen. We zetten een route uit met verschillende ondergronden, zodat je goed kunt ervaren hoe de gravelbikes zich gedragen op verschillend terrein. Deze route kun je samen of alleen fietsen en we zorgen voor koffie, thee, fris en hamburgers bij Woest (dat is ook de start- en finish locatie).
Hieronder vind je meer informatie over het programma en welke gravelbikes beschikbaar zullen zijn.

Onderaan deze pagina kun je je inschrijven.

Foto wetsuit passen

Programma & Route

12.00 - 12.30 uur Inloop
12.30 - 17.30 uur Gravelbikes testen
Route fietsen
Informatie van merken
Hele middag Hamburgers & Drankjes

We zorgen voor een route van +- 18 km, start en finish zijn bij Woest. Deze kan meerdere keren worden gereden met verschillende gravelbikes. De route wordt voorafgaand aan het evenement per e-mail opgestuurd. Er zijn ook genoeg 'meefietsers' om de route aan te geven.

Ga je mountainbikes testen tijdens het evenement? Dan kan je natuurlijk dezelfde route als de gravelaars fietsen. Maar, je kunt ook naar de mountainbikeroute in Lochem gaan om de fiets(en) écht te testen. We hebben 2 mooie routes om heen en terug te fietsen naar de route in Lochem.

Hieronder vind je de routes op de website van Garmin:

Gravelbikes

De volgende testfietsen zijn aanwezig tijdens het test event:

  • BMC Kaius 01 ONE
  • BMC URS
  • Cannondale Topstone carbon
  • Cervélo Aspero
  • Santa Cruz Stigmata

Daarnaast zijn SRAM (groepsets) en AGU (FFWD Drift, Outlaw en Tyro wielset),  aanwezig om tekst en uitleg te geven bij hun materialen. 

Ten slotte zijn er ook een aantal test mountainbikes beschikbaar deze dag. BMC brengt de Fourstroke 01 mee, Cervélo zorgt voor de ZFS-5 en de ZHT 5 en er van Santa Cruz is de Blur aanwezig. Heb je interesse in het testen van mountainbikes? Geef dat dan aan bij opmerkingen in het opgaveformulier.  

*We vragen je om je eigen pedalen mee te nemen, omdat niet iedereen met dezelfde pedalen/schoenplaatjes rijdt. We zullen daarnaast zorgen voor een aantal testpedalen.

**Omdat we met kostbare materialen werken vragen we deelnemers hun ID kaart mee te nemen als 'borg' tijdens het test event.

Foto wetsuit passen
­