Cart empty

Lezyne is opgericht op 1 maart 2007 door een icoon uit de fietsindustrie Micki Kozuschek. De van oorsprong Duitse inwoner startte zijn carrière in de fietsindustrie als professioneel triatleet waarna hij Maxcycles opstartte waardoor er betaalbare fietsonderdelen en kleding van hoge kwaliteit op de Duitse markt verschenen. Kort daarna verhuisde Kozuschek naar de VS en richtte daar Truvativ op wat uitgroeide tot marktleider op hte gebied van OEM en aftermarket fietsproducten. In 2004 verkocht Kozuschek Truvativ aan SRAM en nam een stap terug uit de fietsbranche om zijn droomhuis te bouwen en meer tijd door te brengen met zijn familie.

Lezyne - Engineered Design
Laat de oprichter van Lezyne Micki Kozuschek je een rondleiding geven door het bedrijf na het 8ste jaar dat het bedrijf is opgericht tot marktleider op het gebied van fietsaccessoires. De video laat het Lezyne hoofdkantoor van binnen en buiten zien in San Luis Obispo in Californië en snelgroeiende fabriek in Taichung in Taiwan.
Lezyen - Engineered Design
Lezyne in het zevende jaar, in 2013.
In 2007 stapte Kozuschek opnieuw de fietsbranche in met Lezyne - Engineered Design.
Tijdens een periode waar er enkel plastic en slecht ontworpen producten op de markt waren, was het doel van Lezyne om premium producten van een hoge kwaliteit te maken die passen bij de hoge kwaliteit van de gerenommeerde merken van fietsonderdelen. In een paar woorden, het doel van Lezyne was 'Engineered Design'.

LEZYNE

€ 31,95
Price / kg:
€ 39,95
Price / kg:
€ 46,95
Price / kg:
€ 51,95
Price / kg:
€ 56,95
Price / kg:
Base price with tax: € 79,95
€ 64,95
Price / kg:
€ 67,95
Price / kg:
Base price with tax: € 94,95
€ 79,95
Price / kg:
Base price with tax: € 169,95
€ 129,95
Price / kg:
­