Winkelmand is leeg

Wat is een Retül bike fit?

Retül Fit is meer dan gewoon maar een bike fit. Het is een manier om meer te weten te komen over je lichaam, de oorzaak van je pijntjes en kwaaltjes, en hoe je met een goede pasvorm je fietsdoelen kan halen.

Met behulp van de 3D motion capture-technologie meet het Retül-systeem nauwkeurig elke bewegingsgraad en millimeter van de afstand, zodat je en de fitter data krijgen ter ondersteuning van de keuzes die worden gemaakt tijdens de afstelling van je fietsuitrusting en persoonlijke rijervaring.

Retül Bikefit

Hoe werkt het?

Stap 1

We beginnen met een pre-fit, een fysieke beoordeling. De monteur houdt rekening met de beperkingen van jouw lichaam, eventuele eerdere blessures, pijntjes en andere ongemakken. Daarnaast wordt er gevraagd naar wat jouw doelen en ambities zijn op de fiets.

Stap 2

Van daaruit zorgt de fitter ervoor dat je op de Retül fiets stapt om vervolgens LED-markeringen aan te brengen op 8 anatomische punten van je lichaam die worden gevolgd door het Retül Vantage Motion Capture-systeem. Dit systeem wordt gebruikt om real-time, driedimensionale gegevens van elke pedaalslag te verzamelen waardoor een dynamische meting ontstaat.

Stap 3

De real-time dynamische gegevens zijn gebundeld in de Retül Bike Fit-software, zodat de monteur naar de cijfers kan kijken, die graden van beweging laten zien die niet met het blote oog te zien zijn, en aanpassingen aan je fiets kan maken op basis van de Fit-gegevens, pre-fit fysieke bevindingen en jouw doelen op de fiets. Dit kan ook wijzigingen in de uitrusting omvatten, zoals schoenen, voetbedden, zadel, stuur, enz.

 

Stap 4

Nadat jij en je monteur jouw definitieve fietspositie hebben gekozen, maakt de monteur een digitale kaart van deze definitieve fietsopstelling met behulp van de Retül Zin-tool. De fietsgegevens en Zin-toolmetingen worden gegenereerd in een compleet rapport dat je op elk moment kan raadplegen na je afspraak voor het passen van jouw fiets

Retül Comfort

Verhoogd comfort

Of u nou korte intensieve ritten maakt of langere rustige, comfort is belangrijk om pijn en klachtenvrij te fietsen. 

Retül Blessure preventie

Blessure preventie

De juiste positie zorgt ervoor dat je fiets aangepast is naar de persoonlijke voorkeuren en unieke kenmerken, waardoor blessures worden voorkomen.

Retül prestatie verbetering

Prestatie

Een optimale positie verhoogt niet alleen het comfort, het maximaliseert zowel kracht als uithoudingsvermogen.

Prijzen en afspraak maken

Fit

200

Na een uitgebreide beoordeling van je lichaam, worden de contactpunten van de fiets zo aangepast dat deze perfect bij je lichaam passen. Dit door middel van de meest technische geavanceerde bike fit technologieën.

Het meest complete pakket
2 uur
Koffie en thee
Afspraak in overleg
Afspraak maken
­