WOEST?

Een aantal kenmerken van WOEST:
- Grote voorraad aan racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en triathlonfietsen.
- Totaalconcept voor de multisporter.
- We zijn niet zomaar een shop. Je kan bij ons producten uitgebreid proberen. Bovendien kan je niet alleen beter materiaal aanschaffen, maar je kan fysiek ook beter worden door onder begeleiding te komen trainen in onze hoogtekamer of zwembad.
- Grote voorraad aan testfietsen die je uitvoerig mag gebruiken
- Maak gebruik van onze ledenkorting.

WOEST Team

Bjorn

Specialist fietstechniek

Jarenlange ervaring in de fietssport brengt Bjorn mee naar Woest. Na diverse NK titels bij de junioren werd hij 1 van de eerste jongens in de opleidingsploeg van Rabobank toen deze destijds in 1996 werd opgericht. Daarna koerste hij nog een tijd op het hoogste amateurniveau. Na zijn actieve sportcarrière begon Bjorn een eigen wielerzaak en hij heeft inmiddels flink wat jaren ervaring in de fietstechniek. Binnen de fietsbranche ligt zijn hart bij race en mtb en daarom is hij blij dat hij onderdeel uitmaakt van het Woest-team. Het mooiste materiaal vindt hij de spullen waar iemand het fijnste op fietst en het meeste plezier aan beleefd. Heb je een vraag over de techniek van jouw fiets? Zoek dan Bjorn op bij Woest Sport.

Hugo

Specialist fietstechniek

De jongste medewerker van WOEST houdt ervan als wedstrijden lastig en zwaar zijn. Bijvoorbeeld de XCO wedstrijd in Beringen waar Hugo echt heeft afgezien of de mooie UCI race in Houffalize. Hij is gek op sporten en vooral de wedstrijden. Je kan hem altijd uitdagen voor een klimritje.

Hugo vindt de Specialized Epic een toffe fiets, omdat deze er agressief uitziet en de demper erg klein is en op een mooie locatie zit. Oog voor detail heeft hij dus ook. Hij sleutelt graag aan zijn eigen fietsen en gaat ook met liefde aan de slag met het materiaal van WOEST klanten.

Dennis

Adviseur Sport

Naast het wandelen, uit eten en chillen op de bank is Dennis een echt sportbeest en fietsliefhebber. Binnen een jaar prepareerde hij zichzelf om via een 1/8e triatlon uiteindelijk een volledige triatlon te finishen. Zijn eerste liefde, een Ridley Dean Fast tijdritfiets zal hij niet snel vergeten.
 
Met zijn ervaring in de sportwereld adviseert hij de klanten van WOEST over onder meer hardloopschoenen- en kleding. Hij gaat graag op pad met sportvrienden voor een trainingsweekend: train, eat, sleep, repeat en mooie trajecten ontdekken met de fietsnavigatie. En voor Moluks eten mag je Dennis altijd wakker maken.
 

Kai

Adviseur Sport

Kai is al bekend met de locatie van Woest. Alleen nu met een totaal andere beleving. Woest is voor en door fiets enthousiastelingen en daar hoort Kai zeker bij. Zo heeft hij bijvoorbeeld de Cinglé de Mont Ventoux gereden. Dan fiets je in 1 dag van 3 verschillende kanten de Mont Ventoux op.

Ook hij is ervan overtuigd dat we met BMC, Specialized, Cervélo en Santa Cruz prachtige merken hebben die klanten weten te waarderen. En hij kickt op de Wahoo Kickr Bike: een complete indoor fietsergometer die je bij Woest kan uitproberen.

Eddy

Adviseur sport en online klantcontact

Binnen WOEST houdt Eddy zich onder meer bezig met het begeleiden van sporters in de hoogtekamer. De ergometer (Tacx, Wahoo) vindt hij een perfect middel om efficiënt zijn fietstrainingen te doen en in zijn lijst met favoriete gadgets mag tegenwoordig de saturatiemeter niet ontbreken. In het verleden deed Eddy mee aan 3 wereldkampioenschappen triathlon (Elite) op de lange afstand. Tegenwoordig is hij recreatief triatleet en huidig Nederlands kampioen bij de Masters (40) op de sprint afstand. Lange fietstochten zijn aan hem wel besteed. Bijvoorbeeld een non-stop retourtje Parijs en op de planning staat nog een fietstrip naar de Noordkaap binnen 10 dagen.

Robbert

Adviseur sport

Robbert is Adviseur Sport bij WOEST. Spreek Robbert gerust aan over zijn passie voor mountainbiken, wielrennen en gravelbiken. Hij is minstens eens per jaar op één van zijn fietsen in de bergen te zien. Hij heeft onder meer de Eiger bike challenge succesvol voltooid. Een mountainbike tocht langs de Jungfrau, Eiger & Mönch.

Je kan hem 's nachts wakker maken voor sushi of voor een extreme nightride. Robbert is een echte materiaalfreak: de mooiste fietsen vindt hij de exemplaren die hij zelf naar zijn eigen wensen heeft opgebouwd en hij is een groot voorstander van tubeless rijden op de mtb.

Edwin

Bedrijfsleider

Ooit was Edwin Nederlands (jeugd)Kampioen duathlon en inmiddels heeft hij al veel jaar ervaring opgedaan in fietsen- en hardloopwinkels. Bij WOEST kan je Edwin daarom op alle afdelingen vinden. Hij trekt er met zijn vriendin graag op uit om mooie routes te hardlopen en te fietsen. Zo kijkt hij graag terug op het fietsen van de Marmotte. Nieuwe fietsroutes ontdekt hij graag met een Garmin fietsnavigatie en als liefhebber denkt hij terug aan de Cervelo Soloist carbon waar Fabian Cancellara o.a. in 2008 Milaan - San Remo op won. Naast het sporten slaapt Edwin graag uit en gaat hij vaak op pad met zijn hond Jan (Vizsla) die op zijn beurt graag handschoenen van collega's eet.
 
­