Winkelmand is leeg
Totaalconcept voor de multisporter

WOEST?

Een aantal kenmerken van WOEST:

  • Grote voorraad aan racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en triathlonfietsen.
  • Totaalconcept voor de multisporter.
  • We zijn niet zomaar een shop. Je kan bij ons producten uitgebreid proberen. Bovendien kan je niet alleen beter materiaal aanschaffen, maar je kan fysiek ook beter worden door onder begeleiding te komen trainen in onze hoogtekamer of zwembad.
  • Grote voorraad aan testfietsen die je uitvoerig mag gebruiken. Vraag naar de voorwaarden om deze voor een dag of weekend mee te nemen.

Hoogtetraining

Bij Woest Sport kan je trainen in een hoogtekamer. Een hoogtekamer is een afgesloten ruimte waar een deel van de zuurstof uitgefilterd wordt. Zo kan je nabootsen dat je op een bepaalde hoogte aan het trainen bent. "Train high / live low" geeft op elk niveau een grote verbetering. Deskundige begeleiding is hierbij essentieel. Daarin onderscheiden wij ons. Je wordt begeleid via wetenschappelijke benaderingen en alles afgestemd op jouw situatie. De eerste kennismaking met onze hoogtekamer gaat via een trainingsblok van 5 dagen waarin we jou meenemen in de wondere wereld van hoogtetraining.

 

Ontdek meer
Hoogtekamer
WOEST Werkplaats

Werkplaats 2.0

Onze werkplaats voldoet aan een hoge kwaliteitsstandaard. Kwaliteit betekent in ons geval geen hoge prijzen. Voor vervangende onderdelen berekenen we hele scherpe prijzen.

Ontdek meer

Loopanalyse

Op de 1e verdieping van Woest Sport liggen 3 hardloopbanen die we onder meer gebruiken voor een analyse van jouw loopbeweging. Via camerabeelden laten we je zien welke hardloopschoen het beste bij jou past. Om blessures te voorkomen en om jou zo plezierig mogelijk te laten hardlopen is de juiste hardloopschoen erg belangrijk.

Met het grote aantal merken hardloopschoenen van Woest, in combinatie met de jarenlange ervaring van onze medewerkers, vinden we altijd de juiste schoen voor jou.

Je bent altijd welkom, een afspraak is niet nodig. Als je het toch prettig vindt om een afspraak te maken, dan is dat altijd mogelijk.

Afspraak maken
Loop analyse
Retül Bikefit

Bike fitting

Een fietsmeting is interessant voor fietsers van elk niveau. Want iedereen wil een fijne fietservaring waarbij jouw lijf optimaal wordt gebruikt. Wij werken met het zeer uitgebreide systeem van Retül. Onze medewerkers zijn opgeleid om de optimale fietspositie voor jou te realiseren.   

Retül Bike Fit maakt het fietsen leuker door je efficiënter te maken, door de kans op blessures te verkleinen en het comfort op de fiets te vergroten. Met dit systeem kunnen we ook bepalen wat voor jou de beste maat fiets is en welke afstelling het beste bij jou past.

Informatie en prijzen

Indoor trainen

Binnen fietsen wordt steeds populairder met de komst van de digitale mogelijkheden via trainingsapps zoals Zwift, Bkool, Tacx, Sufferfest, Fulgaz etc. Bovendien zijn de trainingstools in de afgelopen jaren steeds geavanceerder geworden door bijvoorbeeld het toevoegen van een vermogensmeter en bijvoorbeeld RealFeel bij een aantal Tacx-apparaten.

En om het overzicht te bewaren bij al deze indoortrainers, kan je ze allemaal vergelijken en proberen bij Woest. Wel zo slim om een goede afweging en keuze te kunnen maken.

WOEST Paincave
Endless pool

Zwemmen

In onze Endless Pool kan je onder meer je wetsuits testen. Alleen passen is niet voldoende om tot een goede keuze te komen. Daarom kan je bij ons je wetsuit proberen in een zwembad. Je krijgt deskundig advies en we kijken met je mee met welk wetsuit het beste bij jou past.

Uitgebreid wetsuits testen kost € 50. Als je overgaat tot aanschaf van een wetsuit, dan wordt deze € 50 van het verkoopbedrag afgehaald.

Ook wordt het zwembad gebruikt voor zweminstructies. Maak een afspraak als je via een privétraining door een ervaren zwemtrainer je zwemtechniek wilt verbeteren.

Maak een afspraak
­