Winkelmand is leeg

Woest Lochemsebergloop

Zaterdag 1 april 2023

Op zaterdag 1 april 2023 zal de Woest Lochemsebergloop opnieuw plaatsvinden. Na een aantal jaar afwezigheid wordt nieuw leven in deze crossloop geblazen. De Woest Lochemsebergloop is uniek vanwege de prachtige locatie en de route over mooie paadjes van de Lochemse Berg.

 

 

Direct inschrijven
Lochemsebergloop-logo

Afstanden, Kosten & Starttijden

De afstanden voor kinderen (jonger dan 16) zijn 750m en 1500m.
De afstanden voor volwassenen zijn 5 km en 9,5 km.

Afstand

Inschrijfgeld

Starttijd

Pikeur Makelaars Kidsrun* 750m (tot en met 11 jaar)

€1,00

13:00

Pikeur Makelaars Kidsrun* 1500m (12 tot en met 15 jaar)

€1,00

13:10

5 km

€9,50

13:30

9,5 km

€9,50

13:45

5 km & 9,5 km Powerwalk**

€9,50

13:47

*Pikeur Makelaars Kidsrun: Er zijn 2 afstanden voor kinderen. Kinderen mogen worden begeleid door een ouder of verzorger. Voor deelnemers aan de kisdrun is er een kleine herinnering op te halen na de finish.

 **Powerwalk: Bij Powerwalk wandel je heel stevig door. Een mooi alternatief voor mensen die niet willen of kunnen hardlopen. 

Hieronder zijn de routes te vinden als afbeelding en .GPX bestanden.
De route van de Pikeur Makelaars Kidsrun is voor beide leeftijdscategorieën hetzelfde, bij de 1500m wordt het parcours 2x afgelegd. In de afbeelding is de looprichting met pijlen aangegeven.
De route van de 9,5km is ook hetzelfde als de route voor de 5km, alleen het aanloopstuk is anders. Ook in deze afbeelding is de looprichting aangegeven met pijlen. De nummers bij de pijlen geven de volgorde aan, dit zijn geen kilometer aanduidingen.

Foto hek Lochemseberg

Inschrijven

Inschrijven wordt geregeld met voorinschrijvingen. Dit kan via een aparte pagina, te weten www.inschrijven.nl. Inschrijven kan tot vrijdag 31 maart, 23.59 uur. Op de dag zelf worden inschrijvingen niet meer in behandeling genomen. Ook kan er in tegenstelling tot eerdere edities niet meer op het evenement zelf worden ingeschreven.

Inschrijven.nl

Trailschoenen testen & Routeverkenning

Op 18 maart om 13.00uur wordt een routeverkenning, in combinatie met een trailschoenentest georganiseerd. De merken Asics, Brooks en Hoka zullen om 13.00 aanwezig zijn met verschillende trailschoenen. Deze kun je passen en testen door een korte route over de Lochemse Berg te lopen. Rond 14.00 uur is de mogelijkheid om de route van de Woest Lochemsebergloop te (5 km) lopen onder leiding van de organisatie, op een rustig tempo. 

We verzamelen om 13.00uur op de Parkeerplaats aan de Schoneveldsdijk 2-4, Barchem (naast hotel Bon Aparte).

Omdat we graag willen weten hoeveel mensen we kunnen verwachten willen we je vragen je op te geven via onderstaande link.

Inschrijven voor routeverkenning & trailschoenen testen
Foto Lochemsebergloop

Resultaten & Foto’s

De resultaten van de Woest Lochemsebergloop zullen na de finish te zien zijn op een scherm, omdat gebruik wordt gemaakt van automatische tijdregistratie. De resultaten zullen ook snel na afloop van de wedstrijd verschijnen op www.uitslagen.nl

Na de wedstrijd zullen via deze website, via Facebook en via Instagram foto’s van het evenement worden gedeeld.

Uitslagen.nl

Parkeren & Algemene informatie

Parkeren kan op het parkeerterrein van Bon Aparte, Lochemseweg 37, 7244 RR Barchem. Van daaruit is het een klein stukje lopen naar het startterrein, er zullen verkeersregelaars zijn die u de weg wijzen. Fietsers kunnen hun fiets ook plaatsen op het parkeerterrein van Bon Aparte.
Bij uw inschrijving zit een ‘Bon Aparte Bon’ inbegrepen: na het volbrengen van de crossloop kunt u deze inwisselen bij Bon Aparte voor koffie, thee of fris.

Bij het start/finishterrein zal een WC aanwezig zijn, gelieve hier gebruik van te maken en niet in de natuur. In de wedstrijd zal een drankpost zijn, kort daarna volgt een afvalzone. Graag hier uw afval deponeren, zodat geen afval in het natuurgebied komt te liggen.
Er is geen kleedruimte of douchegelegenheid bij het start/finishterrein.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met de organisatie via woestberglooplochem@gmail.com 

Bon-Aparte-logo
­