Winkelmand is leeg

Woest Lochemsebergloop

Zaterdag 6 april 2024

Op zaterdag 6 april 2024 zal de Woest Lochemsebergloop opnieuw plaatsvinden. Dit zal de tweede editie zijn van deze 'hernieuwde crossloop'. De Woest Lochemsebergloop is uniek vanwege de prachtige locatie en de route over mooie paadjes van de Lochemse Berg.

 

 

Direct inschrijven
Lochemsebergloop-logo

Afstanden, Kosten & Starttijden

De afstand voor kinderen (jonger dan 16) is 1000m.
De afstanden voor volwassenen zijn 5 km en 9,5 km.

Afstand

Inschrijfgeld

Starttijd

Pikeur Makelaars kidsrun* 1000m (tot en met 15 jaar)

€2,00

13:00

5 km hardlopen & powerwalk

€9,50

13:30

9,5 km hardlopen

€9,50

14:30

*Pikeur Makelaars Kidsrun: Kinderen mogen worden begeleid door een ouder of verzorger. Voor deelnemers aan de kisdrun is er een kleine herinnering op te halen na de finish.

 **Powerwalk: Bij Powerwalk wandel je heel stevig door. Een mooi alternatief voor mensen die niet willen of kunnen hardlopen.

Hieronder zijn de routes te vinden als afbeelding en .GPX bestanden.
In de afbeelding is de looprichting met pijlen aangegeven.
De route van de 9,5km is ook hetzelfde als de route voor de 5km, alleen het aanloopstuk is anders. Ook in deze afbeelding is de looprichting aangegeven met pijlen. De nummers bij de pijlen geven de volgorde aan, dit zijn geen kilometer aanduidingen.

Foto hek Lochemseberg

Inschrijven

Inschrijven wordt geregeld met voorinschrijvingen. De inschrijving opent op 15 december. Inschrijven kan tot vrijdagavond 5 april, 23.59 uur. Op de dag zelf worden inschrijvingen niet meer in behandeling genomen. Ook kan er in tegenstelling tot eerdere edities niet meer op het evenement zelf worden ingeschreven.

Bekijk de algemene voorwaarden

Inschrijven.nl

Parkeren & Algemene informatie

Parkeren kan op het parkeerterrein van Bon Aparte, Lochemseweg 37, 7244 RR Barchem. Van daaruit is het een klein stukje lopen naar het startterrein, er zullen verkeersregelaars zijn die u de weg wijzen. Fietsers kunnen hun fiets ook plaatsen op het parkeerterrein van Bon Aparte.

Tevens kan bij Bon Aparte gebruik worden gemaakt van de toiletten, gelieve hier gebruik van te maken en niet in de natuur. In de wedstrijd zal een drankpost zijn, kort daarna volgt een afvalzone. Graag hier uw afval deponeren, zodat geen afval in het natuurgebied komt te liggen.
Er is geen kleedruimte of douchegelegenheid bij het start/finishterrein.

Bekijk de algemene voorwaarden.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met de organisatie via woestberglooplochem@gmail.com 

Bon-Aparte-logo

Resultaten & Foto’s 2023

De resultaten van de Woest Lochemsebergloop zullen na de finish te zien zijn op een scherm, omdat gebruik wordt gemaakt van automatische tijdregistratie. De resultaten zullen ook snel na afloop van de wedstrijd verschijnen op www.uitslagen.nl

Na de wedstrijd zullen via deze website, via Facebook en via Instagram foto’s van het evenement worden gedeeld.

Uitslagen.nl
Foto's 5km en 9,5km van Rob Jansen
Foto's Kidsrun van Rob Jansen
Foto's door Anita Böning & organisatie
Foto Lochemsebergloop
­