Winkelmand is leeg

Ondersteuning

Evenementen, sporters en goede doelen

We vertellen je graag welke sporters, clubs en evenementen we ondersteunen. Daarnaast lees je wat je als organisator van een evenement van ons kan verwachten. Naast de ondersteuning die vermeld staat, is nauwelijks ruimte voor andere aanvragen van sponsoring.

Ondersteuning evenementen

Evenementen ondersteunen we graag. Daarom hebben we een standaard evenementenpakket waar gebruik van kan worden gemaakt. 
Omdat het voor een aantal attributen lastig is om te vervoeren, zijn evenementen in onze regio het meest praktisch.
Het sponsorpakket bestaat uit:
- startnummers voor alle deelnemers
- Powerbar sportvoeding tijdens het evenement
- bruikleen van start- / finishboog
- bruikleen van aankleding zoals beach flags

Neem als evenement gerust contact met ons op om te vragen of we jullie kunnen helpen. Een aantal hardloopevenementen in de Achterhoek maakt al gebruikt van deze service.

Sponsoring Sporters

Met trots ondersteunen we triatleet Niek Heldoorn. Niek richt zich op de IRONMAN races. Dat zijn triatlons over de volledige afstand. Dus 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen. De IRONMAN races hebben jaarlijks het WK afwisselend op Hawaii en in Nice. Om daaraan te mogen deelnemer moeten triatleten zich plaatsen. Niek komt uit in de PRO categorie.

En dan natuurlijk onze ambassadeur Jip Sanders, die je op de afbeelding hierboven ziet. Een enthousiaste sporter die het leuk vindt om via Instagram haar sportleven en alles wat daarbij komt kijken te laten zien en erover te vertellen.

Met deze 2 atleten is ons sponsorbudget voor wat betreft materiaal al volledig in gebruik als het gaat om de ondersteuning van individuele triatleten.

Niek Heldoorn Finishfoto bij Embrunman
Stofwolk Sponsorfoto

Ondersteuning clubs

Vanaf de oprichting van Woest Sport zijn we hoofdsponsor van Wielervereniging De Stofwolk in Eibergen. Daarnaast ondersteunen we het damestriathonteam van TTvW Hof van Twente en natuurlijk onze eigen Woest triathlonploegen die uitkomen in de Nederlandse triathloncompetities.

 

Goede doelen

We kunnen helaas niet meewerken aan de vele aanvragen die we binnenkrijgen om goede doelen te ondersteunen. Hoe tof deze, vaak sportieve acties, ook allemaal zijn en hoe graag we ook overal aan willen bijdragen. Om voor duidelijkheid en eenduidigheid te zorgen houden we jaarlijks een goede-doelen-actie. Welk goed doel we daaraan koppelen en welke actie het precies wordt, bespreken we jaarlijks.

 

Goede doel Beat the Beast

Uitzonderingen

Heb je ondanks deze richtlijnen die we voor onszelf hebben bedacht, toch een echt unieke actie? Of heb je een nieuw initiatief waar wij bij moeten zijn? Stuur dan gerust een mailtje met daarin geschreven waarom jij of je actie zo uniek is.

Contact opnemen.