Wij zijn op Hemelvaartsdag gesloten.

Winkelmand is leeg

Aanstaande zaterdag (7 mei) kan iedereen deelnemen aan de 1e Woest Social Run.
Met een vriendelijk tempo een gezamenlijk rondje van ongeveer 10 km hardlopen. Inkorten kan natuurlijk en de start is om 10.00 uur. We lopen 5.30 a 6.00 minuten per kilometer. Het tempo is afhankelijk van de groep en opsplitsen is ook mogelijk. Genoeg mogelijkheden dus voor iedereen om mee te doen.
De start en finish is bij Woest Sport: Korenbree 24 in Borculo. We zien je dan graag!

 

Update: Door de grote belangstelling voor de kennismakingstrainingen in de hoogtekamer, hebben we komende week wat meer ruimte gecreerd.
Dit zou alleen op zaterdag 30 april kunnen, maar we hebben wat extra plaatsen geregeld van dinsdag 26 t/m vrijdag 29 april aan het einde van de middag. Verder nog enkele plaatsen op zaterdag 30 april.
Voor € 25 krijg je individuele aandacht tijdens een hoogtetraining en word je volledig bijgepraat over de effecten hiervan. Zowel hardlopen als fietsen is mogelijk. Een mooie gelegenheid dus om goed mee te kunnen praten over trainen met minder zuurstof(opname).

Lees meer...

Het online platform In de Leiderstrui wilde zich verdiepen in de effecten van het trainen in een hoogtekamer.

In deel 2 van deze serie gaan ze dieper in op het trainen in een hoogtekamer.

Lees meer...

Met medewerking van o.a. Maya Kingma, Niek Heldoorn, Joost Somsen en Frank Heldoorn.

Update 9 maart 2022: de zwemclinic is volgeboekt. Je kan nog wel deelnemen aan de hardloopclinic en het wetsuittestmoment.

Met een gevarieerd programma is er voor elke triatleet wat te halen op zondag 27 maart in Borculo.

Wat dacht je van een hardloopclinic in de ochtend verzorgd door de professionele trainers van Heldoorn Coaching. Oud toptriatleet Frank Heldoorn en talent Niek Heldoorn verzorgen deze interessante looptraining. Aan deze clinic kunnen dus ook mensen deelnemen die alleen hardlopen.

Lees meer...

Het online platform In de Leiderstrui wilde zich verdiepen in de effecten van het trainen in een hoogtekamer.

In een 2-delige serie geven zij uitleg over hoogtetraining in het algemeen en en de specifieke eigenschappen van het trainen in een hoogtekamer. Vandaag alvast het eerste deel.

Lees meer...

De Carbon X 2 is de ultieme langeafstandsschoen. Hij heeft dezelfde snelle afzet als zijn voorganger in een veelzijdig silhouet voor zowel trainingen als wedstrijden. Deze schoen is gebouwd voor prestaties, met een responsieve plaat van koolstofvezel en de robuuste Meta-Rocker. En deze schoen is nu flink in de aanbieding bij ons.

Lees meer...

­