Winkelmand is leeg

Aan een mooie, maar korte samenwerking met Specialized komt een einde. De samenwerking hebben we opgezegd, omdat we geen vertrouwen hebben in de koers die Specialized is ingeslagen. Een koers waarvan we bij het begin van onze samenwerking niet van op de hoogte waren.

Lees meer...

Kom een Shokz headphone ophalen om thuis uitgebreid te proberen.
Met deze koptelefoons blijf je het omgevingsgeluid horen. Wel zo veilig tijdens het hardlopen en fietsen. Het geluid komt binnen via "bone conduction". Zo blijven je oren vrij. Ook ideaal dus voor kinderen die op de fiets naar school gaan.

Lees meer...

Voor iedereen die tijdens de Challenge Almere-Amsterdam aan het loopparcours staat organiseren we een Support Party.

Een mooie plek op Lumierestrand om deelnemers aan te moedigen met opzwepende muziek.

We staan er vanaf ongeveer 11.00 uur tot aan de laatste finisher. Genoeg tijd dus om daarbinnen ook even langs te komen. Iedereen is welkom.

Lees meer...

Op vrijdagmiddag 7 oktober houden we, in samenwerking met BMC en Wahoo, een test- en ervaarmiddag voor gravelbikes.

Wij zetten een mooi gravelrondje uit op een Wahoo fietscomputer die je vervolgens met een BMC gravelbike kan fietsen.

Bovendien brengt BMC de splinternieuwe BMC Kaius mee! De gravekbike van BMC die gemaakt is voor snelheid. Op 7 oktober voor het eerst in Nederland te proberen. Naast de Kaius kan je ook testen op de URS en de URS LT.

Lees meer...

Ondertussen kan je ook bij Woest terecht als je een wetsuit wil huren. Alle maten en typen wetsuits van de merken Aquasphere en Sailfish zijn beschikbaar.
Ideaal als je een pak uitgebreider wil proberen of om (nog) geen wetsuit te hoeven aanschaffen voor je eerste triathlon. 

Lees meer...

De Woest-wielset die we speciaal voor ons hebben laten ontwikkelen, kan je ook huren.

Dit dichte achterwiel inclusief het trispoke-voorwiel kan je voor € 75 in de week uitvoering proberen. Ook ideaal voor gebruik tijdens je triathlon of tijdrit waarbij je net wat sneller wil gaan.

Voor alleen het dichte achterwiel vragen we € 50. 

Op de pagina over onze huurmaterialen vind je de extra's en de voorwaarden.

PXL 20220702 132608983.PORTRAIT

­