Winkelmand is leeg

TEAM

Team WOEST

Bij WOEST Sport werken mensen die zelf ook graag sportief bezig zijn en hierdoor ook weten waar ze over praten. Hieronder stellen wij ons team één voor één aan jou voor.

Anita met Wetsuit bij Woest Sport

Anita

Adviseur Sport

Anita heeft jarenlang gewerkt in een grote sportzaak. Daar werkte ze allround met het hardlopen als haar favoriete afdeling. Ook is ze al 30 jaar te vinden in de wereld van het zwemmen. Van het invididueel aandacht geven en het plezier bezorgen bij jeugdzwemmers en de trimfitgroepen kreeg ze zelf ook energie. Onze hobbyfotograaf kan je daarom bij Woest voornamelijk vinden op de hardloop- en zwemafdeling.

Anita is op dinsdag, donderdag en zaterdag aanwezig bij Woest.

Jelmer

Adviseur sport

Jelmer is dagelijks te vinden bij Woest, zowel in de winkel (fietsafdeling) als in de werkplaats. Voordat hij het avontuur bij Woest aanging was hij werkzaam bij Cannondale en hij heeft bij verschillende fietswinkels gewerkt. Jelmer z'n favoriete fiets is de Cannondale Scalpel en hij houdt ervan om gezellig op het terras te zitten met vrienden of familie.

Jelmer in de Winkel
Els op de loopafdeling

Els

Adviseur sport

Meer dan 15 jaar ervaring met het geven van advies over hardloopschoenen, -kleding en -accessoires. Dat voegt Els Moorman toe aan de specialistengroep van Woest Sport.

Els werkt bij Woest op woensdag, vrijdag en zaterdag. Zij adviseert jou over de hardloopproducten die het beste bij jou passen.

Els is een fanatieke hardloopster en gaat lange uitdagende parcoursen niet uit de weg. Ook fietst ze regelmatig een rondje op haar racefiets waarmee ze het liefste in de bergen rijdt.

Tim

Adviseur Sport

Een bewegingswetenschapper en fanatiek triatleet in het team is altijd welkom. Tim Zoetebier helpt sporters op weg op onze hardloop- en triathlonafdeling. Met ervaring als zwemtrainer en opgeleid Triathlon Trainer (TTN3) helpt hij je bij de aanschaf van het juiste wetsuit voor jou en krijg je ondertussen ook nog tips om je zwemmen te verbeteren. Daarnaast helpt zijn jarenlange ervaring in een hardloopspeciaalzaak om voor jou de juiste hardloopschoenen en -kleding uit te zoeken. Als triatleet houdt hij natuurlijk ook van mooi materiaal. Zijn tijdritfiets heeft hij bijvoorbeeld zelf opgebouwd.

Tim op de Triathlonafdeling
Bjorn in de werkplaats

Bjorn

Specialist fietstechniek

Jarenlange ervaring in de fietssport brengt Bjorn mee naar Woest. Na diverse NK titels bij de junioren werd hij 1 van de eerste jongens in de opleidingsploeg van Rabobank toen deze destijds in 1996 werd opgericht. Daarna koerste hij nog een tijd op het hoogste amateurniveau. Na zijn actieve sportcarrière begon Bjorn een eigen wielerzaak en hij heeft inmiddels flink wat jaren ervaring in de fietstechniek.

Binnen de fietsbranche ligt zijn hart bij race en mtb en daarom is hij blij dat hij onderdeel uitmaakt van het Woest-team. Het mooiste materiaal vindt hij de spullen waar iemand het fijnste op fietst en het meeste plezier aan beleefd. Heb je een vraag over de techniek van jouw fiets? Zoek dan Bjorn op bij Woest Sport.

Hugo

Adviseur Sport

De jongste medewerker van WOEST houdt ervan als wedstrijden lastig en zwaar zijn. Bijvoorbeeld de XCO wedstrijd in Beringen waar Hugo echt heeft afgezien of de mooie XCO race in Houffalize. Hij is gek op sporten en vooral de wedstrijden. Je kan hem altijd uitdagen voor een klimritje.

Hugo vindt de nieuwe BMC Fourstroke een toffe fiets, omdat deze een geïntegreerde dropper post heeft. Oog voor detail heeft hij dus ook.

Hugo in de Werkplaats
Marco Werkplaats Woest

Marco

Specialist fietstechniek

Vaak hoor je dat het zo mooi is als je van je hobby je werk kan maken. Die droom is Marco ook achterna gegaan. Marco werkte jaren in het kleinschalige bouwwerk. Het direct klantcontact was hij dus al gewend en techniek heeft hij ook in de vingers. Hij zette de stap om bij Woest het werken in de werkplaats te proberen en hij was direct om. Dit is wat hij nòg liever doet dan werken in de bouw. En zo kan het gaan; een gedurfde stap die goed uitpakt. Zijn Specialized Venge noemt hij nu zijn boormachine waarmee hij onder meer naar de Noordkaap gaat fietsen in 10 dagen. Het opzoeken en vervolgens verleggen van grenzen doet deze materiaalfreak graag op de fiets.

Edwin

Bedrijfsleider

Ooit was Edwin Nederlands (jeugd)Kampioen duathlon en inmiddels heeft hij al veel jaar ervaring opgedaan in fietsen- en hardloopwinkels. Bij WOEST kan je Edwin daarom op alle afdelingen vinden.

Hij trekt er met zijn vriendin graag op uit om mooie routes te hardlopen en te fietsen. Zo kijkt hij graag terug op het fietsen van de Marmotte. Nieuwe fietsroutes ontdekt hij graag met een Garmin fietsnavigatie en als liefhebber denkt hij terug aan de Cervelo Soloist carbon waar Fabian Cancellara o.a. in 2008 Milaan - San Remo op won. Naast het sporten slaapt Edwin graag uit en gaat hij vaak op pad met zijn hond Jan (Vizsla) die op zijn beurt graag handschoenen van collega's eet.

Edwin