TEAM

Team WOEST

Bij WOEST Sport werken mensen die zelf ook graag sportief bezig zijn en hierdoor ook weten waar ze over praten. Hieronder stellen wij ons team één voor één aan jou voor.

Kai in de winkel

Kai

Adviseur Sport

Kai is al bekend met de locatie van WOEST. Alleen nu met een totaal andere beleving. WOEST is voor en door fiets enthousiastelingen en daar hoort Kai zeker bij. Zo heeft hij bijvoorbeeld de Cinglé de Mont Ventoux gereden. Dan fiets je in 1 dag van 3 verschillende kanten de Mont Ventoux op.

Ook hij is ervan overtuigd dat we met BMC, Specialized, Cervélo en Santa Cruz prachtige merken hebben die klanten weten te waarderen. En hij kickt op de Wahoo Kickr Bike: een complete indoor fietsergometer die je bij WOEST sport kan uitproberen.

Robbert

Adviseur sport

Robbert is Adviseur Sport bij WOEST. Spreek Robbert gerust aan over zijn passie voor mountainbiken, wielrennen en gravelbiken. Hij is minstens eens per jaar op één van zijn fietsen in de bergen te zien. Hij heeft onder meer de Eiger bike challenge succesvol voltooid. Een mountainbike tocht langs de Jungfrau, Eiger & Mönch.

Je kan hem 's nachts wakker maken voor sushi of voor een extreme nightride. Robbert is een echte materiaalfreak: de mooiste fietsen vindt hij de exemplaren die hij zelf naar zijn eigen wensen heeft opgebouwd en hij is een groot voorstander van tubeless rijden op de mtb.

Hugo in de Werkplaats
Els op de loopafdeling

Els

Adviseur sport

Meer dan 15 jaar ervaring met het geven van advies over hardloopschoenen, -kleding en -accessoires. Dat voegt Els Moorman toe aan de specialistengroep van Woest Sport.

Els gaat bij Woest werken op donderdag, vrijdag en zaterdag. Samen met Anita adviseert zij jou over de hardloopproducten die het beste bij jou passen.

Anita

Adviseur Sport

Anita heeft jarenlang gewerkt in een grote sportzaak. Daar werkte ze allround met het hardlopen als haar favoriete afdeling. Ook is ze al 30 jaar te vinden in de wereld van het zwemmen. Van het invididueel aandacht geven en het plezier bezorgen bij jeugdzwemmers en de trimfitgroepen kreeg ze zelf ook energie. Onze hobbyfotograaf kan je daarom bij Woest voornamelijk vinden op de hardloop- en zwemafdeling.

Anita
Bjorn in de werkplaats

Bjorn

Specialist fietstechniek

Jarenlange ervaring in de fietssport brengt Bjorn mee naar Woest. Na diverse NK titels bij de junioren werd hij 1 van de eerste jongens in de opleidingsploeg van Rabobank toen deze destijds in 1996 werd opgericht. Daarna koerste hij nog een tijd op het hoogste amateurniveau. Na zijn actieve sportcarrière begon Bjorn een eigen wielerzaak en hij heeft inmiddels flink wat jaren ervaring in de fietstechniek.

Binnen de fietsbranche ligt zijn hart bij race en mtb en daarom is hij blij dat hij onderdeel uitmaakt van het Woest-team. Het mooiste materiaal vindt hij de spullen waar iemand het fijnste op fietst en het meeste plezier aan beleefd. Heb je een vraag over de techniek van jouw fiets? Zoek dan Bjorn op bij Woest Sport.

Hugo

Specialist fietstechniek

De jongste medewerker van WOEST houdt ervan als wedstrijden lastig en zwaar zijn. Bijvoorbeeld de XCO wedstrijd in Beringen waar Hugo echt heeft afgezien of de mooie UCI race in Houffalize. Hij is gek op sporten en vooral de wedstrijden. Je kan hem altijd uitdagen voor een klimritje.

Hugo vindt de Specialized Epic een toffe fiets, omdat deze er agressief uitziet en de demper erg klein is en op een mooie locatie zit. Oog voor detail heeft hij dus ook. Hij sleutelt graag aan zijn eigen fietsen en gaat ook met liefde aan de slag met het materiaal van WOEST klanten.

Hugo in de Werkplaats
Eddy

Eddy

Adviseur sport en online klantcontact

Binnen WOEST houdt Eddy zich onder meer bezig met het begeleiden van sporters in de hoogtekamer. De ergometer (Tacx, Wahoo) vindt hij een perfect middel om efficiënt zijn fietstrainingen te doen en in zijn lijst met favoriete gadgets mag tegenwoordig de saturatiemeter niet ontbreken.

In het verleden deed Eddy mee aan 3 wereldkampioenschappen triathlon (Elite) op de lange afstand. Tegenwoordig is hij recreatief triatleet en huidig Nederlands kampioen bij de Masters (40) op de sprint afstand. Lange fietstochten zijn aan hem wel besteed. Bijvoorbeeld een non-stop retourtje Parijs en op de planning staat nog een fietstrip naar de Noordkaap binnen 10 dagen.

Edwin

Bedrijfsleider

Ooit was Edwin Nederlands (jeugd)Kampioen duathlon en inmiddels heeft hij al veel jaar ervaring opgedaan in fietsen- en hardloopwinkels. Bij WOEST kan je Edwin daarom op alle afdelingen vinden.

Hij trekt er met zijn vriendin graag op uit om mooie routes te hardlopen en te fietsen. Zo kijkt hij graag terug op het fietsen van de Marmotte. Nieuwe fietsroutes ontdekt hij graag met een Garmin fietsnavigatie en als liefhebber denkt hij terug aan de Cervelo Soloist carbon waar Fabian Cancellara o.a. in 2008 Milaan - San Remo op won. Naast het sporten slaapt Edwin graag uit en gaat hij vaak op pad met zijn hond Jan (Vizsla) die op zijn beurt graag handschoenen van collega's eet.

Edwin
­