Winkelmand is leeg

Woeste Evenementen

Op deze pagina vind je alle evenementen van Woest Sport. Jaarlijks verzorgen we verschillende evenementen, waaronder hardloopwedstrijden, clinics van experts en testdagen om de nieuwste triathlon/hardloop/fiets/zwem materialen te ervaren.

Woest support crew
Afbeelding hardlopers Woest Lochemsebergloop

Woest Oliebollenloop

Jaarlijks sluiten we het jaar sportief en gezellig af met de Woest Oliebollenloop. Op zaterdagavond 30 december 2023 verzorgen we dit hardloopevenement op de wielerbaan van de Stofwolk (Eibergen). Kinderen kunnen een ronde van 800m lopen en volwassenen lopen 5 Engelse Mijl (8 km).

Meer informatie

Woest Twentse Triathlon Tour

In 1 week, 4 multisport evenementen. Aan het einde van de week wordt de balans opgemaakt in een klassement!

Meer informatie
Afbeelding logo Woest Twentse Triathlon Tour
Afbeelding hardlopers Woest Lochemsebergloop

Woest Gravel Test Event

Op vrijdag 6 oktober 2023 houden we het Woest Gravel Test Event. 

Tijdens deze dag kan je verschillende gravelbikes testen op een uitgezette route (18 km). Daarnaast zorgen we voor verschillende test mountainbikes, deze kan je op dezelfde route testen, of je kan naar de mountainbikeroute in Lochem. 

 

Meer informatie en opgeven

Woest Triathlondag

Op zaterdag 27 mei 2023 organiseren we de Woest Triathlondag in Markelo, bij zwembad de Vijf Heuvels, in samenwerking met de Hof van Twente Triathlon.

Tijdens deze dag worden drie clinics aangeboden door Frank en Niek Heldoorn: een zwemclinic, loopclinic en wisselclinic. Daarnaast kun je carbonschoenen (wedstrijdschoenen) en wetsuits testen. Deelname aan deze dag is de perfecte voorbereiding voor de Hof van Twente triathlon, een week later (4 juni 2023), of voor het triathlonseizoen. Deelname is gratis, maar geef je wel even op!

Meer informatie en opgeven
Afbeelding hardlopers Woest Lochemsebergloop
Afbeelding hardlopers Woest Lochemsebergloop

Woest Lochemsebergloop

Jaarlijks wordt in het voorjaar de Woest Lochemsebergloop georganiseerd. Deze crossloop is uniek vanwege de prachtige locatie en de route over mooie paadjes van de Lochemse Berg.

Meer informatie
­