Winkelmand is leeg

Woest wielset huren

Dicht achterwiel en/of trispoke voorwiel

Deze set is te huur voor maar € 75 per week!
Alleen het dichte achterwiel kan ook. Daarvoor betaal je € 50.

Ideaal voor wat extra snelheid tijdens een triatlon of tijdrit. Of om eens te proberen hoe zo'n good looking setje fietst.

De extra's en voorwaarden:
- de wielen zijn voorzien van Continental Grand Prix 5000S 25 mm banden die tubeless gemonteerd zijn. De banden worden vooraf altijd gecheckt en vernieuwd als dat nodig is.
- alleen geschikt voor schijfremmen: je eigen cassette en schijven zetten we voor je over en de wielset monteren we in je fiets, zodat alles perfect geplaatst is.
- de set kunnen we leveren met zowel Shimano als Sram body.
- we vragen een borg van € 200

Wetsuits huren

Ook wetsuits kan je bij ons huren. Als je een pak uitgebreider wil proberen of om (nog) geen wetsuit te hoeven aanschaffen voor je eerste triathlon.

- Verhuur kost € 50 voor een week
- Daarnaast vragen we een borg van € 100

Als je het pak komt ophalen, dan kan je eerst nog uitgebreid de juiste maat en het juiste type wetsuit testen en dat pak gelijk meenemen. De huurpijs is ongeacht het type en merk wetsuit. Het gaat erom dat je in het juiste pak voor jou zwemt. Het gaat om de hele range van zowel Sailfish als Aquasphere.

Testfietsen

Regelmatig hebben we testfietsen die je uitgebreid kan proberen. Dus niet een rondje op het parkeerterrein van de fietswinkel, maar gebruik 'm een aantal dagen in je eigen omgeving of op een bepaalde route.

Op dit moment hebben de deze mooie Cannondale Scalpel HT2 als testmodel in verschillende maten beschikbaar.

Het testen kost € 50 per dag dat onze winkel open is. Daarnaast vragen we € 200 borg.
Stel dat je overgaat tot aanschaf van deze fiets, dan gaan de huur- / testkosten van het aankoopbedrag af.

­