Winkelmand is leeg

De Nacht van dé triathlon is terug op zaterdag 26 oktober 2024!
Op het moment dat ‘s werelds beste mannelijke triatleten op Big Island aan de start staan voor de Ironman van Hawaii, vindt er dit jaar weer de ‘Nacht van dé triathlon’ plaats. Woest Sport in Borculo wordt omgetoverd tot een Hawaiaans paradijs met natuurlijk een groot scherm en vele actviteiten om naast het volgen van de triatlon te kunnen doen. Niks is verplicht, alles mag.


Overdag heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen van o.a. Frank Heldoorn en je kan kennismaken met trainen in hoogtekamer, zwemmen in endless pool, genieten van een lekker diner, veel informatie en stands van triathlongerelateerde producten en uiteraard als rode draad door de hele avond en nacht: de live-beelden van de Ironman World Championships van Kona, Hawaii. Aan het eind ga je naar huis met een goodie-bag en met vele (triathlon)tips en een mooie herinnering aan een parchtig triathlonfeest.

De ‘Nacht van dé triathlon’ was zo'n 15 jaar geleden een initiatief van Frank Heldoorn en daarom mag hij niet ontbreken.

Tussen zes en zeven uur wordt de verbinding gelegd  met de live-stream van de Ironman van Hawaii en zal de avond verder voor een belangrijk deel in het teken staan van de moeder aller triathlons. Met Niek Heldoorn en Tristan Olij als Nederlandse troeven bij de pro's. Maar natuurlijk ook de vele gekwalificeerde agegroupers en hopelijk komen er nog veel meer Nederlandse agegroupers en pro's bij.

Ondanks dat de Ironman van Hawaii logischerwijs centraal staat bij deze ‘Nacht’, is iedereen die gek is van triathlon en duathlon – over welke afstand dan ook – van harte welkom. Deelname aan de ‘Nacht’ kost 29,95 euro. 

De activiteiten tijdens deze Nacht worden telkens uitgebreid. Dus houd onze berichten in de gaten voor de updates.

Binnenkort gaat de inschrijving open

im h