Winkelmand is leeg

De Nacht van dé triathlon is terug op zaterdag 26 oktober 2024!

UPDATE: DE INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN DOOR DE GROTE BELANGSTELLING. VOLLEDIG VOLGEBOEKT.

UPDATE: DE SPORTIEVE ACTIVITEITEN ZIJN INMIDDELS VOLGEBOEKT, M.U.V. DE HARDLOOPCLINIC. MAAR JE KAN NOG STEEDS GENIETEN VAN HET ETEN EN DRINKEN, HET WK BEKIJKEN OP HET GROTE SCHERM, HET VOORSPELSPEL ETC.

Op het moment dat ‘s werelds beste mannelijke triatleten op Big Island aan de start staan voor de Ironman van Hawaii, vindt er dit jaar weer de ‘Nacht van dé triathlon’ plaats. Woest Sport in Borculo wordt omgetoverd tot een Hawaiaans paradijs met natuurlijk een groot scherm en vele actviteiten om naast het volgen van de triatlon te kunnen doen. Niks is verplicht, alles mag.

Snel een toegangskaartje kopen is wel zeer gewenst om te weten hoeveel mensen er komen en om te beslissen of het doorgaat.

Koop je ticket.

Overdag heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen van o.a. Frank Heldoorn en je kan kennismaken met trainen in hoogtekamer, zwemmen in endless pool, genieten van een lekker diner, onbeperkt drinken, veel informatie over triathlongerelateerde producten, een pool (voorspellen van uitslag )met leuke prijzen en uiteraard als rode draad door de hele avond en nacht: de live-beelden van de Ironman World Championships van Kona, Hawaii op meerdere schermen. Je gaat naar huis met een goodie-bag die meer waard is dat de kosten van het ticket en met vele (triathlon)tips en een mooie herinnering aan een prachtig triathlonfeest.

De ‘Nacht van dé triathlon’ was zo'n 15 jaar geleden een initiatief van Frank Heldoorn en daarom mag hij niet ontbreken.

Tussen zes en zeven uur wordt de verbinding gelegd  met de live-stream van de Ironman van Hawaii en zal de avond verder voor een belangrijk deel in het teken staan van de moeder aller triathlons. Met Menno Koolhaas en Tristan Olij als Nederlandse troeven bij de pro's. Maar natuurlijk ook de vele gekwalificeerde agegroupers.


Ondanks dat de Ironman van Hawaii logischerwijs centraal staat bij deze ‘Nacht’, is iedereen die gek is van triathlon en duathlon – over welke afstand dan ook –, familie- en vrienden van deelnemers etc. van harte welkom. Deelname aan de ‘Nacht’ kost 29,95 euro.
Voor dat bedrag wordt alles tot in de puntjes verzorgd en krijg je aan het einde een mooie goodie-bag mee naar huis met o.a. een bidon, Woest waardebon van € 10, een paar Woest ZigZocks etc. 

Programma (onder voorbehoud en je kan elk gewenst moment binnenkomen)
- vanaf 15.00 uur inloop
- 15.45 uur start looptraining
- 18.30 uur buffet (dieetwensen en andere opmerkingen kan je aangeven bij het kopje "extra informatie" als je ticket koopt)
- 18.45 uur beelden op de schermen

Vanaf 16.00 uur ook de mogelijkheid voor hoogtekamertraining, zwemmen in endless pool, wetsuittest etc. etc. Dit gaat op basis van inschrijving bij ingang.

De activiteiten tijdens deze Nacht worden telkens uitgebreid. Dus houd onze berichten in de gaten voor de updates.

Koop je ticket.

Als je wil blijven overnachten, dan hebben we alvast wat mogelijkheden op een rijtje gezet:
- Hotel Kastanjefabriek Eibergen https://kastanjefabriek.nl/
- Hotel Hof van Gelre Lochem https://www.hofvangelre.nl/
- Boetiek Hotel Bon Aparte https://www.hotelbonaparte.nl/
- Of een AiBnb in de omgeving