Als je in deze periode op zoek bent naar een nieuwe fiets of onderdelen, dan kan dit een lastige zoektocht zijn. Heb je eenmaal een fiets op het oog, dan is de kans groot dat deze voorlopig of helemaal niet meer leverbaar is. De fietsenmarkt, maar ook andere branches, heeft veel problemen. De oorzaak ligt vooral bij corona. Daardoor lagen de fabrieken stil en konden ze in een latere fase maar beperkt weer opstarten. En het effect van het tekort aan fietsen werd versterkt doordat meer sporters een fiets gingen aanschaffen, omdat bijvoorbeeld de sportscholen dicht gingen. Met andere woorden: het aanbod werd minder en de vraag werd groter.

Uiteraard spelen er nog andere zaken en zowel de baas van Santa Cruz bikes als Fietsmagazine gaf hier onlangs uitleg over.

Deze problemen kan WOEST natuurlijk niet oplossen, maar wel op anticiperen. We zijn al lang bezig met de voorbereidingen en dat deze problemen zouden ontstaan, was ook al een tijd bekend. Daarom hebben we geruime tijd geleden al veel fietsen besteld waardoor we nu een flinke voorraad hebben en er wekelijks weer nieuwe fietsen bijkomen. Wanneer we als winkel volledig open mogen is nog niet bekend, daarom richten wij ons ook op de tijdelijke oplossingen zoals online bestellen en een afhaalpunt. We werken nu aan een online catalogus, zodat je real-time kan zien wat we op voorraad hebben. Dus ben je op zoek naar een BMC, Cervélo, Specialized of Santa Cruz? Grote kans dat wij jouw droomfiets in huis hebben. Stuur gerust alvast een bericht voor meer informatie of om te reserveren.

Voorraad2

­