Winkelmand is leeg

Met medewerking van o.a. Maya Kingma, Niek Heldoorn, Joost Somsen en Frank Heldoorn.

Update 9 maart 2022: de zwemclinic is volgeboekt. Je kan nog wel deelnemen aan de hardloopclinic en het wetsuittestmoment.

Met een gevarieerd programma is er voor elke triatleet wat te halen op zondag 27 maart in Borculo.

Wat dacht je van een hardloopclinic in de ochtend verzorgd door de professionele trainers van Heldoorn Coaching. Oud toptriatleet Frank Heldoorn en talent Niek Heldoorn verzorgen deze interessante looptraining. Aan deze clinic kunnen dus ook mensen deelnemen die alleen hardlopen.

In de middag gaat de clinic verder met het zwemonderdeel. Voor deze zwemclinic verplaatsen we ons naar het zwembad in Borculo. Daar gaat toptriatlete Maya Kinga de deelnemers wegwijs maken in de (onderwater)wereld van de zwemtechniek. Maya behoort tot de snelste zwemmers van de wereld onder de triatleten. Als iemand je wat bij kan brengen voor het zwemonderdeel, dan is dat Maya.

Tussendoor is ook de mogelijkheid om verschillende merken en typen wetsuits te testen, waarbij je wordt geassisteerd door toptriatleten die advies geven over bijvoorbeeld welk wetsuit het beste bij jouw zwemstijl past, hoe je het pak zorgvuldig kan aantrekken en snel kan uittrekken. En als ze er toch zijn, kan je ze het hemd van het lijf vragen over alle andere onderwerpen. Onder andere Niek Heldoorn en Joost Somsen werken hieraan mee.

We hebben alle maten en typen wetsuits van de merken AquaSphere en Sailfish beschikbaar om te proberen. Bij aanschaf van een wetsuit op deze dag, krijg je meteen een mooie korting op de normale verkoopprijs.

Deelnemers aan beide dagdelen krijgen bovendien:

  • gratis lunch bij Woest Sport
  • een Woest Sport goodie bag

In het opgaveformulier kan je makkelijk aangeven aan welke onderdelen van het programma je deel wil nemen. Afhankelijk van het aantal deelnemers per onderdeel van het middagdeel worden er dan groepen ingedeeld. Ongeveer een week voor de clinic krijg je hierover bericht.

My project

­