Winkelmand is leeg

Update: Door de grote belangstelling voor de kennismakingstrainingen in de hoogtekamer, hebben we komende week wat meer ruimte gecreerd.
Dit zou alleen op zaterdag 30 april kunnen, maar we hebben wat extra plaatsen geregeld van dinsdag 26 t/m vrijdag 29 april aan het einde van de middag. Verder nog enkele plaatsen op zaterdag 30 april.
Voor € 25 krijg je individuele aandacht tijdens een hoogtetraining en word je volledig bijgepraat over de effecten hiervan. Zowel hardlopen als fietsen is mogelijk. Een mooie gelegenheid dus om goed mee te kunnen praten over trainen met minder zuurstof(opname).


Trainen in een hoogtekamer! Op zaterdag 30 april heb je de mogelijkheid om dit laagdrempelig te ervaren.
Beleef zelf wat hoogte met je doet tijdens een training. Ted Meeuwsen, onze expert op het gebied van hoogtetraining, praat je volledig bij en neemt je letterlijk en figuurlijk mee in de wereld van minder zuurstof (opname).

Ted is bewegingswetenschapper, werkt dagelijks op het gebied van hoogte en heeft hierover veel onderzoeken gedaan.

PXL 20211015 092256442 
Na dit blok van zo'n 1,5 uur weet je precies hoe het werkt en hoe het voelt.

Het is niet zo dat je na deze training de keien uit de weg fietst of opeens een persoonlijk record loopt, maar je weet wel wat trainen in een hoogtekamer met je doet en of het voor jou interessant is om bijvoorbeeld een 5-daags trainingsblok te plannen waarbij je wel een sprong flinke vooruit maakt.

Deelname kost 25 euro. Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Geef onder meer aan of je wil hardlopen of fietsen en welk dagdeel jouw voorkeur heeft, dan gaan we met je in overleg.

Meer informatie en een aantal artikelen, video's en een podcast in verschillende media vind je op de pagina over onze hoogtekamer.

 

Aanmelden

 

­