Winkelmand is leeg

Aan een mooie, maar korte samenwerking met Specialized komt een einde. De samenwerking hebben we opgezegd, omdat we geen vertrouwen hebben in de koers die Specialized is ingeslagen. Een koers waarvan we bij het begin van onze samenwerking niet van op de hoogte waren.

Specialized heeft bijvoorbeeld hun eigen webshop flink uitgebreid. Ook fietsen zijn daar volop te koop. Dat vinden we geen probleem, omdat je bij ons in de winkel een stuk meer beleving en service krijgt. Maar wat we niet tof vinden, is dat wij aan klanten veel fietsen en accessoires niet kunnen leveren die wel via hun website te verkrijgen zijn. En voor 2023 konden wij als dealer maar heel beperkt fietsen inkopen, omdat een groot gedeelte naar Specialized's eigen online voorraad gaat. Op die manier slaat Specialized bewust de dealers over. En die werkwijze voelt voor ons niet goed.

Ook is het Woest-concept bij Specialized niet meer mogelijk. Als we door wilden gaan als Specialized dealer, dan zouden we ook gewone e-bikes en elektrische mountainbikes moeten verkopen. En dat is iets wat we absoluut niet willen. We willen als Woest bij de ultieme sportbeleving blijven.

We danken Specialized voor de samenwerking en voor de manier waarop we het einde van onze samenwerking vormgeven.

De klanten die bij ons een Specialized fiets hebben gekocht, hebben we zoveel mogelijk geïnformeerd dat de service en garantieafhandelingen uiteraard doorlopen.

Natuurlijk blijft iedereen van harte welkom bij Woest en kan je blijven rekenen op onze Woest werkwijze, service en onze andere mooie merken.

­